Dag 2 billetten

En dag til i parken?

Dag 2 billetten kan du kjøpe til kr 99,- samtidig som du kjøper dagsbillettene, eller du kan gjøre det før du forlater parken. Denne kan du bruke når som helst resten av sesongen. Det er dessverre ikke mulig å kjøpe Dag 2 billetten på nett.

Alle som ønsker å kjøpe Dag 2 billett i parken må vise fram kvittering på sine kjøp av fullprisbilletter. Fullprisbilletter er alle slags billetter minus regnværsbilletter og Dag 2 billett. Det betyr at billetter du har kjøpt på nettet, får du kjøpt Dag2-billett på.

NB: Dag 2 billett kjøpt i Tusenfryd kan ikke brukes i Bø Sommarland og Dag 2 billett kjøpt i Bø Sommarland kan ikke brukes i Tusenfryd.

 • Når dere skriver “Alle som ønsker å kjøpe Dag 2 billett i parken må vise fram kvittering på sine kjøp av fullprisbilletter.” ekskluderer dere da de som har brukt rabattkode fra f.eks NAF?
  Om i så tilfelle, så velger jeg å ikke bestille med rabattkode for å få mulighet til å kjøpe Dag 2 billett til kr.99,-

  • Gunhild Gaara

   Hei!
   Neida, du får kjøpt dag 2 på NAF billettene. Bare vis kvittering/billetter i Informasjonen eller billettluke før du reiser fra parken, så ordner det seg!
   Vennlig hilsen Gunhld.

 • Marianne

  Anses billett kjøpt via internett til redusert pris som fullpris? Eller må man faktisk i billettluken for å kjøpe fullprisbillett, for så å gå i billettluken enda en gang for Dag 2-billett. I så fall – klønete

 • Pathmanathan Nalliah

  Kan Dag 2 billett kjøpt i Bø Sommarland , brukes i Tusenfryd??

 • Berit

  Kan billett merket med “Firmabillett” brukes til kjøp av dag 2 billett?

 • Geir Inge Landemoen

  Tenkte å kjøpe billetter i dag til i morgen, kom til å spare hele 30,- på 3 billetter. er jo bare tull og forhåndsbestille, om det blir dritt vær gidder jeg ikke å dra. det er jo bare tull å forhånd bestille når man ikke får bedre pris.

Close