Renhold/Leikeland

Renholderne er ute hele dagen, både i solskinn og regnvær, og på tross av godt eller dårlig vær skal renholderne alltid se til at parken skinner! Siden du alltid er ute og går, vil du møte mange gjester. Det er derfor viktig at du kan svare på spørsmål som har med parken å gjøre. Sett deg derfor godt inn i informasjonen som finnes om parken, og ha alltid med deg Personalhåndboka som du får på opplæringen. Som renholder blir du godt kjent med parken og dine medarbeidere, dette er en sosial avdeling hvor man har det mye moro på jobb!

Renholderne har ansvar for alle fellesområder som veier, sitteplasser og grøntanlegg. De skal også se til at bordene utenfor utsalgsstedene er rene og pene til enhver tid. Søppelbøttene rundt i parken skal tømmes, og de skal se til toaletter og garderobeanlegg igjennom dagen.

I tillegg til å jobbe som renholder, får du også prøve deg som leikelandsvakt. Her bemanner du våre lekeattraksjoner for de minste gjestene. Dette er en fin mulighet til å skape gode øyeblikk i møte med våre aller yngste gjester og deres foreldre. Hovedoppgaven til leikelandsvaktene er å passe på slik at leken går riktig for seg og at alle er trygge, samt å bidra til å holde lekeområdet rent og ryddig.

Renhold og leikeland har samme lederteam som Spill. Det kan derfor hende at du får noen få vakter i spillavdelingen, selv om hovedmengden av vaktene dine vil være i renhold/leikeland.

For å jobbe på denne avdelingen du:

  • Like fysisk aktivitet og tunge løft
  • Trives ute i både godt og dårlig vær
  • Være selvgående og se hvor behovet ligger
  • Være serviceinnstilt og utadvendt
  • Trives i møte med de yngste og ha evnen til å kommunisere med dem
  • Tørre å si i fra til både barn og voksne dersom reglene ikke følges
  • Fylle 16 år i løpet av 2017
Close